Spațiul voluntarilor Super Tineri

Dacă ești aici, înseamnă că ești deja voluntar activ. Îți mulțumim pentru implicare! Te asigurăm că tot timpul dăruit comunității prin implicarea în proiectele dezvoltate de asociația noastră, vor constitui o experiență de învățare valoroasă pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

De mult timp ne dorim să digitalizăm toate procesele de înscriere și management ale voluntarilor noștri, iar aici am adunat toate documentele pe care trebuie să le completezi pentru a fi voluntar, conform Legii Voluntariatului - Legile nr. 78/2014 și nr. 175/2016.

Formularul de înscriere destinat doar celor care încă nu l-au completat: https://forms.gle/Rm9ywQnjoL13RDuw5

Planul de dezvoltare ne ajută să aflăm ce anume îți dorești de la experiența de voluntariat. Vom putea astfel să planificăm proiecte și activități prin care să răspundem nevoilor tale de dezvoltare personală și profesională. Acest formular se completează ori de câte ori apar schimbări (ideal anual): https://forms.gle/PRpKyJfLvmeD7cYV9 

Contractul de voluntariat este un document care definește cele mai importante aspecte ale muncii voluntarilor, atribuțiile, drepturile și obligațiile. Dacă ești minor, este obligatoriu ca unul dintre părinți ori reprezentatul legal să fie de acord și să semneze acordul parental. Contractul este însoțit și de alte documente, așadar te rugăm să completezi toate formularele disponibile la linkurile de mai jos:

1. Contractul de voluntariat: https://forms.gle/wdWCbXGAqB7sGpCYA

2. Fișa de protecție a voluntarului: https://forms.gle/GeNcqaLhpFTZmhe86

3. Fișa voluntarului: https://forms.gle/iat9xNiBfMdqF4C68

4. Doar pentru minori, acord parental: https://forms.gle/zhPGJjMpcHKVh5zf9

Time Traker - este un jurnal ce trebuie completat după fiecare activitate! La finalul fiecărei luni, te vom informa câte ore de voluntariat ai realizat. La finalul stagiului de voluntariat, vom genera un raport ce va conține toate activitățile pe care le-ai realizat în asociație, ceea ce va simplifica mult procesul de evaluare.  Ca să-ți fie mai ușor am personalizat linkul: bit.do/timpvoluntariat sau link direct pe Google Forms: https://forms.gle/PK8PhpZxz7vKexVP

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani