Să prindă rădăcini!

A mai trecut o zi şi odată cu ea s-a mai realizat un eveniment şi anume renumitele "Lecturi Urbane". Pot spune că a fost un eveniment plăcut, iar în ciuda vremii neprielnice au fost tineri dornici să deschidă şi să răsfoiască o carte, tineri care au dorit să vină şi să ne împărtăşească impresiile şi opiniile legate de această activitate.

Timp de aproximativ o oră şi jumătate, la Flacăra Independenţei, în parc s-au citit celebre romane şi revista "Convorbiri Literare" sub privirea îndelungată a trecătorilor ce ne salutau cu zâmbetul pe buze şi a oamenilor ce lucrau în folosul comunităţii.

În concluzie, a fost un eveniment binevenit şi întâmpinat cu braţele deschise şi care sperăm să devină un exemplu pentru tinerii care încă stau pasivi şi nu s-au decis să participe activ la astfel de activităţi. Am părăsit Esplanada cu speranţa că "Lecturile Urbane" din luna octombrie vor prinde rădăcini adânci în micul nostru orăşel, dar totuşi unic... şi va creşte din an în an făcând astfel roade ce vor fi culese de micii învăţăcei care peste ani se vor transforma în baza societăţii nostre.

... de Adina Chircea

Comentarii

Anonim a spus…
Salut, ideea este super mai ales akum toamna ,dar daca imi permiteti..totul pare prea aranjat..10-15 carti aduse de akasa si puse langa tinerii "soricei" vad in poza ca cnv a ajuns la jumatatea cartii ))..Dupa mine mergea mult mai bine ,stand pe o banca (sau mai multe) citind o revista sau cv mai mic dar nici "romane" ,stand aproape unii de ceilalti impartasindune ideiile ..nu fiecare penru el >) ...oricum am adus destule critici mai rele sau mai bune >) succes in continuare >)
ASiRYS a spus…
Mulţumim pentru comentariu, într-adevăr poate pare prea aranjat în fotografie, însă împărtăşiri de idei au avut loc, iar marea majoritate au venit cu romanele de acasă... aşa se explică de ce unii au ajuns la jumătate. Scopul a fost să atragem atenţia, din acest motiv am ales o locaţie centrală. În orice caz o să luăm în considerare sugestiile tale pentru data viitoare.
vicky a spus…
Hmmmm....Anonimule ar trebuie sa fi mai finut la vorbe :) Iti dai tu seama unde ai cam trecut limita :P
Pyru a spus…
Salut , tot eu sunt .hmmm.... vicky nu pot da numai critici pozitive , sper ca intelegi ,C rost ar mai avea comentariul daka as scrie numai laude .Oricum ,cum am spus ideea a fost f buna si ati puso in practica excelent! >P >)
vicky a spus…
Buna Pyru...:-? nu ai inteles la ce m-am referit...adica nu trebuia sa folosesti limbajul ala "soricei'' :) ! puteai sa folosesti un limbaj mai frumos nu jignitor :P
Anonim a spus…
CE MAI FACE ASIRYSU ;;) NE E DOR DE VOI BRE >:D<

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani