EYE 2018: Cel mai important eveniment european pentru tineret

În zilele de 1 și 2 iunie 2018, cel mai mare eveniment de tineret din Europa va reuni 8.000 de tineri pentru a discuta despre viitorul Europei și pentru a contura agenda Parlamentului European. Pentru a participa la evenimentul de la Strasbourg, înscrie-te acum!

Înregistrarea este deschisă de la 10 octombrie 2017 până la 31 decembrie 2017 - sau până la atingerea numărului maxim de participanți (8.000), grăbește-te să-ți rezervi locul!

Toți tinerii europeni cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani  (iunie 2018) pot participa la eveniment. Cu toate acestea, nu este posibil să te înscrii individual. Tinerii trebuie să formeze grupuri de cel puțin 10 persoane și să-și numească un lider pentru a se putea înscrie (cel puțin 18 ani).

La început, liderul grupului se va înregistra online, oferind informații de bază despre grup, precum și datele de contact. Odată ce o cerere este evaluată și înregistrarea grupului este acceptată, toți membrii grupului vor fi invitați să introducă datele de contact.

Programul celor două zile include:
  • O gamă largă de activități cu factori de decizie și personalități ale scenei europene care pot inspira tinerii;
  • Concerte și spectacole artistice, astfel încât să poți trăi bogăția și diversitatea culturală a Europei și pentru a te distra;
  • YO! Fest, organizat de Forumul European al Tineretului, care va avea loc în afara clădirilor Parlamentului.

Pentru cei care nu reușesc să ajungă la Strasbourg, va exista posibilitatea de a participa la eveniment online prin web streaming, concursuri online și discuții în social media!

Poți găsi mai multe informații pe website-ul oficial al EYE și pe canalele de social media EYE folosind hashtag-ul #EYE2018!

În plus, grupurile înregistrate vor putea, de asemenea, să contribuie la program. Cum? Descoperiți aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani